URBEX: Maison Augustino

In een flits, tijdens een toerritje met de motor, reedt ik er voorbij. Een op het eerste gezicht leegstaand boerderijtje. Dichtbij een rotonde zijnde, maakte ik een ommedraai en was het tijd voor een uitgebreidere scan van het pand. En ja hoor; het stond leeg. Helaas bleek het ook absoluut niet de moeite waard.

 

 

Bezocht: 29/9/17
Beoordeling kwaliteit: 0,5/5
Moeilijkheidsgraad binnen te geraken: Zeer makkelijk. Voordeur staat gewoon open
Veiligheid bouwkundig: Matig. Begane grond zeer veilig, 1e verdieping en vooral zolder slecht met gebroken draagbalken en slechte vloer.
Motivatie: Tijdens het betreden van het pand bleek er nog stroom aanwezig te zijn; getuige de geluiden afkomstig van een apparaat wat aan de hand van een 220v zorgt voor de stroomvoorziening op de schrikdraad van een (paarden) wei. Aan de zijkant blijkt de voordeur te zijn; die helemaal open staat. Al snel blijkt dat er zowel aan de buitenzijde van het pand alsook aan de binnenzijde niks te te zien is wat de moeite waard is. Van de buitenkant betreft het een zeer simpele, vrij standaard boerenwoning. Van binnen is alles wat er ooit was kapot gemaakt; of simpelweg niet meer aanwezig. Er is 1 kamer waar zich nog een kachel bevindt, een schouw nagenoeg intact is, en wat lampen aan de muur hangen. Voor de rest is alles leeg, of compleet gesloopt.

 

 

 

Geef een reactie